ABOUT BAKR&BERG

Een droom, een ‘partner in crime’ vinden met precies dezelfde passie, brainstorm na brainstorm en samen in het diepe springen. Al jaren hadden Margreeth van den Berg (Arts) en Sawen Bakr (Apotheker) de droom om een eigen cosmetica merk te ontwikkelen. Toen wij aan elkaar voorgesteld werden, voelde het dan ook direct meant to be. De drive om onze droom werkelijkheid te laten worden, werd na deze ontmoeting alleen maar groter.

Met de theoretische kennis en de klinische ervaringen die wij allebei al in huis hadden en onze gedeelde passie voor mooie cosmetica producten, werd onze droom werkelijkheid.

Hieraan vooraf ging een jarenlang zorgvuldig proces waarin wij formules hebben ontwikkeld waar wij als apotheker en arts volledig achterstaan. Onze producten doen wat zij beloven en zijn klinisch verantwoord. Dit alles met een tikkeltje glam en ‘a touch of gold’, want ook daar houden wij van.

Niet alleen de inhoud van onze tubes was belangrijk, maar ook de uitstraling van de verpakkingen. Bakr&Berg is voor de zelfbewuste vrouw die geeft om haar huid en gezondheid en daarnaast van de mooie dingen in het leven houdt. Daarom hebben al onze tubes een golden touch, wat voor glans en luxe staat. Last but not least wilden wij met onze verpakkingen een steentje bijdragen aan een gezondere wereld. Daarom hebben wij voor bioplastic van rietsuiker gekozen. Lees alles over dit mooie product in onze blog.

WHERE BEAUTY MEETS SCIENCE

De producten van Bakr&Berg zijn ontwikkeld door arts (Margreeth Berg) en apotheker (Sawen Bakr). Alle producten hebben een wetenschappelijk bewezen werking.

STIJLVOL MET OOG VOOR DE NATUUR

Alle producten van Bakr&Berg hebben een stijlvolle en luxe uitstraling, maar zijn wel gemaakt van 100% recyclebaar suikerriet plastic.

HOW TO USE

Het is enorm belangrijk om je dagelijks aan jouw skincare routine te houden. Naast reiniging is het gebruik van goede producten enorm belangrijk. Gebruik per keer een pompje van de crème van Bakr&Berg voor het gezicht en de hals.

HYPOALLERGEEN

Alle producten van Bakr&Berg ruiken heerlijk, maar zijn wel hypoallergeen. Dit betekent dat onze producten ook geschikt zijn voor de overgevoelige huid.