ABOUT BAKR&BERG

Na jarenlang te hebben gedroomd van het ontwikkelen van ons eigen huidverzorgingsmerk, vonden wij Margreeth van den Berg (Arts) en Sawen Bakr (Apotheker), elkaar als de perfecte ‘partner in crime’ met onze wetenschappelijke kennis en klinische ervaring en gedeelde passie voor mooie huidverzorgingsproducten, waardoor onze droom konden verwezenlijken.

Wij hebben veel zorg besteed aan het ontwikkelingsproces en hebben formules gecreëerd die wij als apothekers en artsen volledig ondersteunen. Onze producten zijn klinisch onderbouwd en doen wat ze beloven, met een vleugje glamour en ‘a touch of gold’ waar wij van houden.

Niet alleen de inhoud van onze tubes was belangrijk, maar ook de uitstraling van de verpakkingen. Bakr&Berg is voor de zelfbewuste vrouw die geeft om haar huid en gezondheid en houdt van mooie dingen in het leven. Onze tubes hebben een ‘golden touch’ die staat voor glans en luxe, en we hebben gekozen voor bioplastic van rietsuiker om bij te dragen aan een gezondere wereld.

Lees meer over deze duurzame verpakking in onze blog.

WHERE BEAUTY MEETS SCIENCE

De producten van Bakr&Berg zijn ontwikkeld door arts (Margreeth van den Berg) en apotheker (Sawen Bakr). Alle producten hebben een wetenschappelijk bewezen werking.

STIJLVOL MET OOG VOOR DE NATUUR

Alle producten van Bakr&Berg hebben een stijlvolle en luxe uitstraling, maar zijn wel gemaakt van 100% recyclebaar suikerriet plastic.

HOW TO USE

Het is enorm belangrijk om je dagelijks aan jouw skincare routine te houden. Naast reiniging is het gebruik van goede producten enorm belangrijk. Gebruik per keer een pompje van de crème van Bakr&Berg voor het gezicht en de hals.

HYPOALLERGEEN

Alle producten van Bakr&Berg ruiken heerlijk, maar zijn wel hypoallergeen. Dit betekent dat onze producten ook geschikt zijn voor de overgevoelige huid.