The Countdown has begun! Wat zijn jouw goede voornemens?

De week tussen kerst en oud en nieuw is altijd een beetje bijzonder. Heel veel mensen zijn vrij en alles staat een beetje stil. Je zit nog vol van al het eten van de kerstdagen en je bent alweer oliebollen aan het bakken voor New Year’s Eve. Ook wordt er deze dagen flink nagedacht. Gebeurtenissen van het afgelopen jaar schieten regelmatig door je gedachten. Met een lach en een traan kijk je terug op alle bijzondere momenten. Het team van Bakr&Berg heeft voor uitdagingen gestaan, maar er waren ook successen, want de eerste producten zijn gelanceerd en wat zijn onze retinol crème en hydtraterende handcrème enthousiast ontvangen! Kortom, genoeg momenten om bij stil te staan, maar laten we ook niet vergeten om vooruit te kijken!

2023 let’s go!

Een nieuw jaar betekent veel nieuwe kansen. Wordt dit het jaar dat jij:

 • Jouw dromen gaat najagen?
 • Jouw lifestyle gaat aanpakken?
 • Wat liever voor jezelf gaat zijn?
 • Meer tijd gaat besteden met jouw geliefde?
 • Fitter gaat worden?
 • Je meer en vooral beter focust op op skin care?

Zo kunnen we nog wel even doorgaan, want iedereen heeft zijn of haar eigen prioriteiten en wensen.

Er is een hoop doorzettingsvermogen nodig om jouw voornemens ook echt te laten slagen. Wist je dat 25% van de goede voornemens tijdens de eerste 2 weken al overboord worden gegooid? Uiteindelijk houdt slechts 10% van de mensen zich aan hun goede voornemens. Weinig hoopgevend als je dit zo leest, maar de aanhouder wint!

Om jou een beetje te helpen, hier 5 tips om jouw goede voornemens te laten slagen:

 • Zet niet te hoog in. De voornemens moeten wel realistisch en haalbaar zijn.
 • Vertel iemand over je goede voornemens (maar schreeuw het ook zeker niet van de daken). Dit kan een goede stok achter de deur zijn.
 • Zet jouw voornemens op papier en omschrijf wat je hiervoor moet doen.
 • Stapje voor stapje. Neem een aantal doelen voor ogen, maar wil niet alles tegelijk doen. Begin bijvoorbeeld met wat minder snacken in de avond en plan die eerste yogales 2 weken later in.
 • Wees niet te streng voor jezelf. Lukt het even niet? Geen probleem, morgen weer een dag!

Voornemen nummer 1: Better skincare

Bij Bakr&Berg hopen wij natuurlijk dat één van jouw goede voornemens het verbeteren van de conditie van jouw huid is. Dit betekent niet alleen elke avond je make-up eraf halen. Daarom wat tips om met de kick off van 2023 met een healthy skin te starten.

 1. Keep it clean! Reinig jouw huid twee keer per dag (ochtend en avond) grondig. Gebruik hiervoor de juiste producten en vooral geen reinigingsdoekje. Begin met een goede lotion om de make-up (resten) te verwijderen, was je gezicht vervolgens met een cleanser en sluit af met een plons koud water in je gezicht. Maak je gezicht goed droog met een schone handdoek en je bent ready voor de dag of voor een heerlijke nacht slapen.
 2. Use the right products! Kies voor verzorgingsproducten die goed matchen met jouw skin type. Duik even in de ingrediëntenlijst en kies het product wat bij jouw wensen past. Onze retinol crème is geschikt voor alle huidtypen, dus alvast een dikke vette tip ;-).
 3. Live a healthy lifestyle! Goede voeding en een gezonde leefstijl dragen ook bij aan een gezonde huid.
 4. Smile! Stress is heel slecht voor de conditie van de huid. Veel mensen krijgen acne tijdens stressvolle perioden en slecht slapen -wat vaak het gevolg is van stress- doet de huid ook weinig goeds. Let it go en lach! Dan ben je op je allermooist!

En nu is het tijd om het jaar af te sluiten en de champagne koud te zetten. Blijf ons volgen, want in 2023 staan er waanzinnige productlanceringen op de planning.

Geniet van New Year’s Eve & don’t forget to sparkle and shine!

Love,

Bakr&Berg